"Behind the scenes" - Photo shoot with Monique





Dlouhá kolová sukně pošívána padajícími peříčky, s vykukující tylovou podšívkou...Krémová krajková podprsenka s mašličkou, náhrdelník s perličkovými korálky, dlouhé kudrnaté vlasy Kristy Polákové v účesu od Petry Mandelíkové a nápadný makeup se sytě růžovou rtěnkou, štětcem Terez Mikeštíkové...Pod taktovkou fotografky Moniky Čupové. 
Babí léto pominulo a našim šatníkům vládne zima a kolekce fall / winter které na nás křičí z obchodů. Ostatně tak jako každá nová kolekce, až na to, že u těch zimních, máme tak nějak pocit, že se bez nového kabátku, kožené bundičky, teplého svetru, bot, šály, rukavic, čepice a nakonec vlastně všech těch věcí v zimě potřebných, prostě neobejdeme...
Ale ještě dost o zimě, pojďme si připomenout babí léto, i když už tradičně zapalujeme svíčky na hřbitovech a to ve mě vždy evokuje pocit, že musím okamžitě začít shromažďovat dárky na Vánoce a ještě lépe - předtím vykoupit ty nejlepší kousky v obchodech...Model jsem navrhla a ušila speciálně pro focení s "Monique Design and Photography"
Kdo je Monique a co všechno vlastně dělá? Brzy očekávejte rozhovor s touto zajímavou fotografkou a designérkou a jejím úžasným Beauty teamem. V dalším příspěvku už finální fotky i s detaily :) 










Žádné komentáře:

Okomentovat