Woman?

Má na sobě růžové triko se stíìbrným potiskem, na tom šedou vestu, jakou sem nosívala v 5. třídě, otrhané džíny, ale hlavně, že má na nehtech červenej lak z Avonu s praskacím mozaikovým  efektem.
Řekněte mi na co ty český ženy myslí, když si dělají takový kreace, co nosí děvčata v pubertě,místo toho, aby si koupily pořádnou kabelku nebo boty.Přitom je známé, že ženy kolem 30 tky jsou nejkrásnější, mají vytříbený vkus a ví už co jim sluší a čemu by se raději měli vyhnout.Ty české nejspíše ne.
A to přitom neříkám, aby chodily vystajlované jako hvězdy, ale je normální chodit normálně a upraveně.A že na to nemají čas?Že jsou příliš zaměstnané? Ano, typická věta české ženy středního věku: " Já na takový hlouposti nemám čas a peníze". Zdà se mi, že čím jsou ženy více zaměstnané, tím více se o sebe starají.


Abych pravdu řekla, spousta normálních obchodů je mnohdy levnější než "hadry"z vietnamské tržnice( nic proti, taky tam občas zajdu, avšak ne účelně, ale jen když mne něco zaujme). Např. New Look, Reserved, Orsay, C&A, F&F, teď zrovna koukám na jejich podzimní katalog a ceny jsou více než dobré, a milé dámy, na vaši výmluvu, není to styl pro žádné holčičky, ale pro vás, dospělé a vyzrálé ženy, které by neměly vypadat směšně jako z tržnice nebo od kolotoče.
Za to, vypadat aspoň trochu dobře nemusíte utrácet statisíce, stačí jen zvednout zadek od facebookových her a zbytečností, jako jsou praskací laky a jiné otřesné experimenty. Vždyť i vaše maminky v 50. vypadaly mnohdy lépe a i teď si drží grácii , (no až na ty co chtějí být čupr mladé, podstupují plastiky a nosí "seksí" růžové teplákovky)...

Žádné komentáře:

Okomentovat